Onzichtbaar maken van een voorstelling of productie

Indien je de online ticketverkoop op de shop al wil open zetten, maar deze nog niet aangekondigd hebben binnen het volledige programma, kan je een optie activeren "toon enkel met rechtstreekse URL".

Dit staat bij de sectie "online verkoop" van een productie.

Hierdoor kan je bijvoorbeeld in een nieuwsbrief mensen al toegang geven. Of bvb medewerkers de link voor de online verkoop al geven die op die manier bvb een nieuwsbrief kunnen testen zonder dat deze al beschikbaar staat in het algemene programma.