Melding laatste tickets

Wanneer een voorstelling bijna uitverkocht is, kan het handig zijn om potentiële bezoekers hierover te informeren bij het bestellen van de tickets in de shop. In Delphi kun je deze melding 'Laatste tickets' sturen, afhankelijk van het zaalplan, producties of voorstelling.

Standaardinstelling per zaal

De standaarddrempel voor de 'Laatste tickets'-melding kan per zaal ingesteld worden. Dit betekent dat je per zaal kunt bepalen bij hoeveel resterende tickets de melding wordt getoond. Bijvoorbeeld, in de ene zaal kan de drempel ingesteld worden op de laatste 10 tickets, terwijl in een andere zaal de melding pas bij de laatste 50 tickets verschijnt.

Aanpassen op productie- of voorstellingsniveau

Het is mogelijk om de drempelwaarde van de 'Laatste tickets'-melding te overschrijven op het niveau van een specifieke productie of voorstelling. Dit kan bijzonder nuttig zijn voor producties of voorstellingen die naar verwachting sneller uitverkocht zullen zijn. Door een aangepaste drempelwaarde in te stellen, kun je het publiek aansporen snel te handelen.

Hoe pas je de drempel aan?

Volg deze stappen om de drempel voor de 'Laatste tickets'-melding aan te passen:

  1. Log in op Delphi.
  2. Navigeer naar het zaalplan, de productie of de specifieke voorstelling waarvoor je de instellingen wilt aanpassen.
  3. Zoek naar de instelling 'Drempel laatste tickets'.
  4. Voer het aantal tickets in waarbij de melding moet beginnen. Laat dit veld leeg als de standaardinstellingen van de zaal gebruikt moeten worden. Op een zaalplan is het een verplichte waarde.
  5. Sla de wijzigingen op.

Voorbeeld

Stel, je hebt een voorstelling op zaterdag die populairder is en je verwacht dat deze sneller zal uitverkopen. Je kunt besluiten om de drempel voor de 'Laatste tickets'-melding te verlagen naar 20 tickets om een gevoel van urgentie te creëren.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us