Klanten samenvoegen

Wanneer 2 klanten worden samengevoegd, worden alle gegevens, tickets, reservaties, betalingen, ... samengevoegd tot één klant.

Hoe werkt dit

Op het detailscherm van een klant, heb je een tabbladje "sanenvoegen".
Je markeert eerst de klant die mag verwijderd worden met de knop "markeren voor samenvoegen".
Je krijgt dan een melding
Ga daarna naar de andere klant die je wil samenvoegen met deze klant. Ga naar het tabje "samenvoegen" klik op de knop "samenvoegen". Je zal dan op een scherm terechtkomen waar je het samengevoegde voorstel kan nakijken alvorens onderaan de samenvoeging daadwerkelijk te starten.
Vergeet niet onderaan op te slaan.
Alle tickets, betalingen, ... zullen nu verplaatst worden van de ene klant naar de andere klant.

Eenmaal de actie voltooid is, kan de samenvoeging niet ongedaan gemaakt worden.