Informatiescherm

Misschien een beetje een vreemde eend in be bijt. Maar als je regelmatig meerdere producties of voorstellingen tegelijk in je locatie hebt. Kan je een informatiescherm plaatsen.

Het scherm wordt automatisch ververst met de vrije plaatsen. Alle komende voorstellingen staan in volgorde op het scherm.

Zet het standaard adres op https://display.roodfluweel.be/show.html?businessId=XXX

Contacteer ons om de correcte waarde van XXX te kennen.

Kiosk modus

Je kan dat op elke pc laten werken die een browser heeft. Windows, linux of Mac, het werkt allemaal. Op kantoor doe ik iets gelijkaardig met een raspberry pi.

Het enige wat er moet gebeuren is een moderne browser (zoals chrome of egde) in full screen modus opstarten.

Met edge doe je dat op deze manier:

"msedge.exe" --edge-kiosk-type=fullscreen --no-first-run --kiosk https://display.roodfluweel.be/show.html?businessId=XXX

Met chrome is dus hetzelfde: --kiosk "http://www.roodfluweel.be"