Reservatiekosten activeren

Rood Fluweel heeft de mogelijkheid om resevatiekosten apart te vermelden op prijslijsten en te bereken op tickets.

Deze optie kan u zelf activeren bij de instellingen. Zet het vinkje aan en klik op save.

Je zal dan bij de prijslijsten een extra veldje reservatiekosten zien staan.

Uitschakelen van reservatiekosten

Let op. Eventuele prijslijsten met reservatiekosten behouden de reservatiekosten als je deze optie toch zou deactiveren.
Ga dus eerst na of er geen prijslijsten moeten aangepast worden.