SumUp of payconiq aan de kassa

Sommige verenigingen verkiezen om aan de kassa een SumUp bakje of een Payconiq QR code te gebruiken. Dat kan, want eigenlijk maakt dat niet veel verschil van een cashbetaling.

Betaalwijze toevoegen in configuratie

Ga naar instellingen. Ga dan naar betaalwijzen. Als je daar bent, klik dan bovenaan op de knop "toevoegen".

Vul de naam bovenaan in. En zet het vinkje "cash" aan. Laat de vinkjes online betaling, toon online leeg. En laat het veld "payment provider" leeg.

Klik vervolgens op toevoegen.