Uitsplitsen van uitbetalingen van payment provider

De meeste payment providers betalen elke week de bedragen uit. Dat maakt het moeilijk om dit uit te splitsen als je voor verschillende producties tesamen tickets verkoopt. 

Het is inderdaad mogelijk om met wat telwerk het allemaal manueel te doen. Maar wij helpen je graag met een speciaal rapportje. Je vindt ook een link op de overzichtspagina van de betalingen. Maar via deze link geraak je er onmiddellijk: rapporten van betalingen. Op deze pagina vind je zowel de dagelijkse rapporten als de wekelijkse uitsplitsingen.

Hoe berekenen we weeknummers

ISO 8601 omvat het ISO week-datumsysteem, een nummeringssysteem voor weken. Elke week wordt geassocieerd met het jaar waarin donderdag valt.

Week 1 van 2004 (2004W01) besloeg bijvoorbeeld maandag 29 december 2003 tot en met zondag 4 januari 2004. Europese landen/regio's gebruiken doorgaans deze stijl van nummering. En ook in het bankwezen en de bedrijfswereld wordt deze manier van berekenen dikwijls aangehouden.

Opmerking: het hoogste weeknummer in een jaar kan 52 of 53 zijn.

Beveiliging

Niet iedereen kan deze pagina's zomaar bekijken. Om deze pagina's te kunnen bekijken, moet je in de rol van beheerder, financieel verantwoordelijke of facturatieontvanger zitten.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us