Wachtwoord aanmaken na bestelling in de shop uitschakelen

Als je wilt voorkomen dat klanten een wachtwoord moeten aanmaken tijdens het bestelproces in de Rood Fluweel webshop, volg dan deze eenvoudige stappen:

Stap 1: Ga naar de instelling

1. Ga naar de volgende URL om de instelling "AllowCreatePasswordAfterOrder" aan te passen: https://delphi.roodfluweel.be/Configure/Shop/AllowCreatePasswordAfterOrder.

Stap 2: Aanpassen van de instelling

1. Op de pagina die wordt geopend, zie je een checkbox
  2. Klik op deze optie om de instelling te wijzigen. Je kunt kiezen tussen "Aan" om klanten toe te staan een wachtwoord aan te maken na hun bestelling, of "Uit" om deze functie uit te schakelen.

Stap 3: Opslaan van de wijzigingen

1. Zorg ervoor dat je de wijzigingen opslaat door naar de onderkant van de pagina te scrollen en op de knop "Opslaan" of een vergelijkbare aanduiding te klikken.

Gefeliciteerd! Je hebt succesvol de instelling "Wachtwoord aanmaken na bestelling in de shop" in de Rood Fluweel webshop uitgeschakeld. Klanten zullen nu niet langer verplicht zijn om tijdens het bestelproces een nieuw wachtwoord aan te maken.

Als je verdere vragen hebt of hulp nodig hebt bij andere aspecten van het Rood Fluweel ticketing systeem, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers voor meer assistentie.