Externe aanmeldingen activeren

Hoe de externe aanmeldingen (zoals Facebook en Google) uitschakelen in het beheersysteem van Rood Fluweel

In de online ticketverkoop bieden we de mogelijkheid om externe aanmeldingen, zoals Facebook en Google, toe te staan. Dit kan handig zijn voor gebruikers die snel en gemakkelijk willen inloggen zonder een nieuw account aan te maken. Echter, om bepaalde redenen wilt u misschien deze optie uitschakelen. Hieronder vindt u de stappen om deze functie aan of uit te schakelen.

Stappen

1. Open een webbrowser en ga naar de volgende URL: https://delphi.roodfluweel.be/Configure/Shop/ShowExternalLogin.
  2. U komt op een pagina waar u een instelling genaamd "ShowExternalLogin" zult zien. Er is hier een checkbox beschikbaar.
  3. Als u externe aanmeldingen wilt uitschakelen, vink dan de checkbox uit. Als u ze weer wilt inschakelen, vink dan de checkbox aan.
  4. Nadat u uw keuze hebt gemaakt, klikt u op de knop "Bewaren" om de wijzigingen op te slaan.
  5. De instelling is nu bijgewerkt. Gebruikers kunnen nu inloggen op basis van de gekozen configuratie.

Let op. Het kan tot 20 minuten duren alvorens deze optie is aangepast op de website van de ticketverkoop.