Hoe Stel Je de Start- en Einddatums in voor de Online Ticketverkoop in Delphi

Dit artikel legt uit hoe je de start- en einddatums voor de online ticketverkoop voor een voorstelling of productie kunt instellen.

Vereisten

• Toegang tot Delphi
  • Beheerdersrechten om verkoopdatums in te stellen.

Stappenplan

Stap 1: Inloggen op Delphi

1. Ga naar de inlogpagina van Delphi: https://delphi.roodfluweel.be
  2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Klik op 'Inloggen'.

Stap 2: Navigeer naar de productie

1. Ga naar het hoofdmenu en klik op 'Voorstellingen / Producties'.
  2. Zoek de voorstelling of productie die je wilt bewerken en klik erop om deze te openen.

Stap 3: Datums Instellen in de Sectie 'Online Verkoop'

1. Scroll naar beneden tot je bij de sectie 'Online Verkoop' komt.
  2. Zoek het veld 'Startdatum Online Verkoop' en selecteer de gewenste startdatum uit de kalender.
  3. Zoek het veld 'Einddatum Online Verkoop' en selecteer de gewenste einddatum uit de kalender.
  4. Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen door te voeren.

Belangrijke Opmerkingen

• Na de ingestelde einddatum zal de online verkoop automatisch stoppen.
  • Als er op het moment van de einddatum al mensen in het proces van het kopen van tickets zijn, kunnen zij hun aankoop nog afronden. Het systeem zal deze transacties nog toestaan.

Veelgestelde Vragen

Vraag: Wat gebeurt er als ik geen einddatum instel?

Antwoord: Als er geen einddatum is ingesteld, zal de online verkoop doorgaan totdat alle tickets zijn verkocht of totdat je handmatig de verkoop stopt.

Vraag: Kan ik de datums wijzigen nadat ze zijn ingesteld?

Antwoord: Ja, je kunt op elk moment terugkeren naar het Delphi-systeem om de start- en einddatums te wijzigen.