Zoeken van Online Betalingen met Transaction Identifier

Als je informatie nodig hebt over een specifieke online betaling, kun je deze gemakkelijk vinden door de transaction identifier te gebruiken in Delphi.

Volg deze eenvoudige stappen:


Stap 1: Open het Zoekveld

Meld je aan bij Delphi en surf naar op https://delphi.roodfluweel.be/paymentprovider/search. Hier vind je een zoekveld voor de transaction identifier.

Stap 2: Voer de Transaction Identifier In

Typ de unieke transaction identifier in het zoekveld. Zorg ervoor dat je de identifier correct invoert om accurate resultaten te krijgen.

Stap 3: Klik op 'Zoek'

Na het invoeren van de identifier, klik je op de 'Zoek'-knop om de zoekopdracht te starten.

Stap 4: Bekijk de Resultaten

  • Als er een Betaling Gevonden Is: Een tabel verschijnt met de details van de betaling. Je kunt op de betaling klikken voor meer informatie, zoals de besteldatum van de tickets.
  • Als er Geen Betaling Gevonden Is: Een lege tabel betekent dat er geen betaling is geregistreerd onder deze identifier. Dit kan wijzen op geen betaling, communicatieproblemen met de payment provider, of andere issues bij de provider.

Extra Hulp Nodig?

Mocht je verdere hulp nodig hebben of vragen hebben over specifieke gevallen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze helpdesk. We staan klaar om je te ondersteunen!

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us