Het rekeningnummer aanpassen

Ben je bezig met het bijwerken van je financiële gegevens en moet je jouw rekeningnummer wijzigen? Geen zorgen, het aanpassen van je rekeningnummer in Rood Fluweel is een fluitje van een cent! Volg deze stappen om alles vlot te laten verlopen.

Stap 1: pas het rekeningnummer in je organisatieprofiel

  1. Navigeer naar je Organisatieprofiel: Klik eerst op je naam rechtsboven in Delphi. Kies vervolgens voor "Organisatie".
  2. Wijzig de IBAN en BIC: In je organisatieprofiel vind je de velden voor IBAN en BIC. Pas deze aan met je nieuwe rekeninggegevens.

Stap 2: controleer en pas teksten aan

Betalen klanten nog een tijdje op je oude rekeningnummer? Zorg ervoor dat je de communicatie hierover duidelijk maakt.

  1. Ga naar Instellingen en vervolgens Teksten: Controleer de teksten die verwijzen naar betalingsinformatie en pas ze aan indien nodig om verwarring te voorkomen.

Stap 3: aanpassingen voor online betalingen

Afhankelijk van je betalingsprovider, zijn er een paar extra stappen die je moet nemen.

  • Payment Providers zoals Payconiq: Neem direct contact op met Payconiq om je rekeninginformatie bij te werken.
  • PAY: Werk je via PAY, dan kan je dit zelf regelen via hun portal. Als alternatief kun je ons een rekeninguittreksel sturen naar support@roodfluweel.be, en wij regelen de rest.

Belangrijk om te onthouden

  • Dubbelcheck: Controleer altijd dubbel of alle informatie correct is ingevoerd.
  • Communicatie naar Klanten: Informeer je klanten over de wijziging van het rekeningnummer om eventuele verwarring te voorkomen.

Heb je hulp nodig of zit je nog met vragen? Ons supportteam staat altijd voor je klaar. Stuur ons een e-mail op support@roodfluweel.be, en we helpen je met een glimlach verder!

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us