Volloop zaal aanmaken

Stap 1: Aanmaken van een zaalplan

1. Log in op Delphi, het admin/backend systeem van Rood Fluweel.
  2. Navigeer naar het gedeelte zalen en ga naar de desbetreffende zaal
  3. Klik op de knop 'Nieuw Zaalplan' om te beginnen met het creëren van een nieuwe zaal.

Stap 2: Instellen als volloop

1. Pas dan het zaalplan aan.
  2. Zoek naar de optie of het veld 'uitsluitend volloop aan'. Dit is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat de zaal als een volloopzaal wordt behandeld.
  3. Vink deze optie aan om te bevestigen dat dit zaalplan uitsluitend voor volloop gebruikt zal worden.
  4. Sla het zaalplan op door op 'Bewaren' te klikken.

Stap 3: Binnenloop stoelen aanmaken

1. Na het opslaan wordt er een nieuw blok zichtbaar met de titel 'Maak "binnenloop" stoelen'.
  2. Kies het aantal plaatsen dat je beschikbaar wilt stellen voor binnenloop. Dit aantal vertegenwoordigt hoeveel mensen de zaal kan accommoderen.
  3. Selecteer het type plaats. Dit kan variëren afhankelijk van de beschikbare opties in Rood Fluweel. Denk hierbij aan staanplaatsen of algemene toegang zonder vaste zitplaatsen.
  4. Nadat je het aantal plaatsen en het type hebt geselecteerd, klik je op 'Aanmaken' om de binnenloop stoelen officieel toe te voegen aan je zaalplan.

En dat is alles! Je hebt nu een zaalplan aangemaakt dat specifiek voor volloop is ingericht. Dit proces zorgt ervoor dat je zaal flexibel gebruikt kan worden voor evenementen waarbij geen vaste zit- of staanplaatsen zijn vereist, maar waarbij bezoekers vrij kunnen bewegen.

Mocht je tijdens dit proces vragen hebben of ergens niet uitkomen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze support op support@roodfluweel.be. We staan klaar om je te helpen met elke stap of vraag.