Wanneer kan het Rood Fluweel supportteam eindgebruikers opbellen

Bij Rood Fluweel streven we ernaar om de best mogelijke ervaring te bieden, niet alleen aan onze directe klanten - de organisatoren - maar ook aan de eindgebruikers die van onze systemen gebruik maken. Hoewel ons primaire communicatiekanaal via onze klanten loopt, zijn er enkele uitzonderlijke situaties waarin wij, met toestemming van de organisator, rechtstreeks contact kunnen opnemen met eindgebruikers. Dit artikel legt uit wanneer, waarom, en hoe dit zou kunnen gebeuren.

Toestemming van de organisator

Voordat we enig contact opnemen met een eindgebruiker, zoeken we altijd eerst toestemming van de betreffende organisator. Dit respecteert niet alleen de relatie tussen de organisator en hun publiek, maar zorgt ook voor een gecoördineerde aanpak bij het oplossen van eventuele problemen.

Uitzonderlijke problemen

In principe nemen wij niet rechtstreeks contact op met eindgebruikers. We vertrouwen op onze klanten om de communicatie met hun publiek te onderhouden. Echter, in uitzonderlijke gevallen waarin een probleem direct gerelateerd is aan onze systemen en dit een significante impact kan hebben op de ervaring van de eindgebruiker, en we toestemming hebben van de organisator, kunnen we besluiten om dit beleid tijdelijk te wijzigen. Dit gebeurt alleen als het absoluut noodzakelijk is om het probleem effectief op te lossen en om de impact op de gebruikerservaring tot een minimum te beperken.

Vermoeden van een bug

Als we vermoeden dat er een bug in ons systeem zit die invloed heeft op specifieke gebruikers, en we hebben toestemming van de organisator, zijn we soms geïnteresseerd om meer te weten te komen over de ervaring van de gebruiker. In dergelijke gevallen kan een direct gesprek met de eindgebruiker ons waardevolle inzichten bieden die helpen bij het sneller identificeren en oplossen van het probleem.

Algemene problemen

Voor algemene problemen of storingen binnen ons systeem zullen we niet rechtstreeks contact opnemen met eindgebruikers. In deze situaties gaan we ervan uit dat onze klanten, de organisatoren, hun publiek zullen informeren en bijstaan. We bieden ondersteuning en updates aan onze klanten om hen te helpen bij het communiceren over de status en de oplossing van dergelijke problemen.

Communicatie met eindgebruikers

Wanneer we, met toestemming van de organisator, besluiten om rechtstreeks contact op te nemen met een eindgebruiker, doen we dit met de grootste zorg voor privacy en transparantie. We zullen duidelijk onze identiteit en de reden voor ons contact uitleggen, en we zullen nooit meer informatie vragen dan strikt noodzakelijk is voor het oplossen van het specifieke probleem.

Dus...

Het direct contacteren van eindgebruikers door ons supportteam is een zeldzaamheid en gebeurt alleen onder specifieke, uitzonderlijke omstandigheden en met voorafgaande toestemming van de organisator. Ons doel is altijd om de impact op de gebruikerservaring zo klein mogelijk te houden en om efficiënt problemen op te lossen die onze systemen betreffen. Voor algemene vragen en ondersteuning raden we eindgebruikers aan om contact op te nemen met de organisator van het evenement of de activiteit.


Heeft u nog vragen of heeft u ondersteuning nodig? Neem gerust contact op via support@roodfluweel.be.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us