Termijn blokkering gereserveerde tickets op shop

Bij Rood Fluweel streven we ernaar om de aankoop van tickets zo eerlijk en soepel mogelijk te laten verlopen voor al onze bezoekers. Dit artikel legt uit hoe het proces van ticketreservering en -verkoop werkt, inclusief wat er gebeurt als een aankoop niet wordt afgerond.

Ticketreservering bij Bestelling

Wanneer u tickets selecteert op onze shop (http://tickets.roodfluweel.be), worden deze tickets tijdelijk voor u gereserveerd. Dit betekent dat niemand anders deze tickets kan kopen zolang u bezig bent met uw bestelling. Dit systeem zorgt ervoor dat u genoeg tijd heeft om uw aankoop af te ronden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat iemand anders uw tickets wegkaapt.

Wat Gebeurt er als een Betaling Niet Direct Wordt Afgerond?

We begrijpen dat er situaties kunnen zijn waarin een betaling niet onmiddellijk wordt afgerond. Dit kan komen door vertraging bij betaalproviders of andere factoren buiten uw controle. Om hier rekening mee te houden, houden we de gereserveerde tickets voor een periode van twee uur geblokkeerd na het initiële aankoopproces. Dit geeft tijd aan de betaalproviders om eventuele vertraagde betalingen alsnog te bevestigen.

Vrijgeven van Tickets

Als binnen twee uur geen betaling is bevestigd, worden de tickets automatisch weer vrijgegeven voor verkoop. Dit zorgt ervoor dat andere geïnteresseerden de kans krijgen om deze tickets te kopen.

Belangrijk om te Weten

Tijdens de reserveringsperiode kunnen tickets die nog niet definitief zijn verkocht, soms verschijnen als "gereserveerd" of zelfs als "verkocht" in bepaalde statistieken of rapporten. Het is belangrijk te begrijpen dat deze tickets pas definitief verkocht zijn nadat de betaling is bevestigd. Dit is een essentieel onderscheid voor een nauwkeurige interpretatie van verkoopgegevens.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us