Bericht naar klant versturen

Wanneer druk ik op "bevestiging mailen" en wanneer op "print at home tickets opnieuw emailen"?

Bevestiging mailen gebruik je als je iemand (bvb) telefonisch geholpen hebt  en je wil deze persoon de gegevens met de betaling sturen.  Of er belt iemand met de vraag om de betalingsgegevens te (nogmaals) te ontvangen.

Print@Home tickets opnieuw e-mailen gebruik je indien er een bezoeker belt en meld dat hij zijn tickets nog niet ontvangen heeft ondanks een betaling.  Deze knop is enkel beschikbaar indien

1. de leverwijze van het type "print at home" is
  2. de klant een e-mail adres heeft
  3. het order een balans heeft in het voordeel van het theater