prikbord

Wat is het prikbord?

Het prikbord zijn berichten die je kan versturen naar je collega's van het theater. Bekijk dit als een soort memobord waar je notities voor iedereen kan nalaten.

Je kan enkel je eigen berichten aanpassen of verwijderen. De berichten van andere kan je niet aanpassen en verwijderen.

Denk er om dat Rood Fluweel medewerkers deze berichten niet lezen of opvolgen, als je ons wil contacteren kan je dat best via de bestaande kanalen doen. Bijvoorbeeld via stel een vraag, email of telefoon.

Waar vind ik het prikbord?

Dit is het icoontje dat gebruikt wordt:

Het prikbord vind je bovenaan rechts.  Klik op het groene knopje en je komt op de bewuste pagina terecht!