Klanten exporteren

Er zijn 2 manieren om uw klantgegevens te te exporteren

Via het klantenscherm

Surf naar het klantenscherm.  Rechts bovenaan vindt u een knop "export".  Klik daarop en dan op Excel of CSV.

Alle klanten per productie

Ga naar voorstellingen / producties

Klik op het rode "bezoekers" icoontje.

Op het nieuwe scherm vindt u de gegevens van de klanten alsook een download knop om de gegevens te downloaden in excel of CSV formaat.

Andere lijsten met klanten gegevens

Als je op regelmatige basis een lijst nodig hebt, kunnen we deze misschien gewoon toevoegen. Contacteer support met de gegevens die je exact allemaal nodig hebt, en wij voegen het toe onder rapporten voor jou.