Geld terugbetalen aan klanten via PAY

Dit artikel is bedoeld voor mensen die geld moet terugbetalen aan klanten, maar het geld werd reeds aan jullie uitbetaald.

Je kunt zelf een "top-up" uitvoeren. Dat kan je door een bedrag over te maken naar derdengeldenrekening bij PAY. Dit moet wel komen van een bij pay gekend rekeningnummer zodat het pay dan je saldo opgehoogd (kan een dag duren).
Let er goed op dat je van het rekeningnummer overschrijft dat bij PAY gekend is.

Of meld je aan op de pay website en ga naar deze (verborgen) pagina: : https://admin.pay.nl/balance/add
Je vind deze pagina niet in het menu. Je moet dus de link hiervoor gebruiken.
Deze pagina kan een betaling starten die een tegoed op je rekening zet.

Let er op dat wij uitbetalingen door pay op maandag worden uitgevoerd.  Als je dus een tegoed op je rekening zet, zal het bij de volgende "clearing" terug op je eigen rekening gestort worden.  Vraag dus op voorhand aan ons om de uitbetalingsfrequentie tijdelijk op manueel te zetten zodat het tegoed blijft staan zolang je bezig bent de uitbetalingen te doen. Of zorg ervoor dat je alle uitbetalingen ten laatste op zondag verwerkt hebt.

En als we de uitbetaling op manueel hebben gezet, vergeet ons ook niet te vragen om ze terug automatisch te laten uitbetalen.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us