Wachtwoord vergeten

Ben je je wachtwoord vergeten?  Geen probleem, er is een oplossing!

Wij kunnen je wachtwoord niet zien, dat is veilig versleuteld op zo een manier dat we nooit meer jou originele wachtwoord kunnen terugvinden.  Op de vraag: "wat was mijn wachtwoord" kunnen we dus niet antwoorden.

Gelukkig kan je zelf je wachtwoord opnieuw instellen.  Ga naar http://delphi.roodfluweel.be en klik op wachtwoord vergeten.  Geef het e-mail adres van je account op. Je zal dan een e-mail ontvangen met een link. Met deze link kan je je nieuwe wachtwoord instellen.Je nieuwe wachtwoord is onmiddelijk actief.

Vergeet je snel wachtwoorden of ben jij één van die mensen die overal hetzelfde wachtwoord gebruikt. Dan kunnen we maar één ding zeggen: gebruik een password manager zoals keepass, of commerciele password managers zoals lastpass of 1password (en nog vele anderen).