Een abonnement toewijzen aan een klant

Op het overzicht van een klant (oranje) is er een tab Abonnementen (blauw). Hier vindt u alle aangekochte abonnementen van deze klant en de mogelijkheid om nieuwe abonnementen toe te wijzen. Als je op deze knop klikt, kom je op de aankoop pagina terecht (groen).

Op de aankoop pagina (oranje) vindt u een lijst van geconfigureerde abonnementen (blauw). Wanneer u minstens 1 abonnement aanduidt en op toevoegen (groen) klikt wordt er een bestelling aangemaakt voor deze verkoop en wordt u naar het bestelling overzicht gebracht.

Op het overzicht van de bestelling vindt u alle details van de aangekochte abonnementen (blauw) terug en kan u de betaling boeken (groen).