Beheren van Prijslijsten in Delphi voor een Nieuw Seizoen

Bij de start van een nieuw seizoen is het belangrijk om de prijslijsten in Delphi even onder de loep te nemen. Dit artikel helpt je door het proces van het controleren en aanpassen van je prijzen, zodat je met een gerust hart het nieuwe seizoen kunt beginnen.

Stap 1: Controleer Bestaande Prijslijsten

  • Waar te vinden: Navigeer in Delphi naar het gedeelte Producties / Prijslijsten.
  • Wat te doen: Kijk de huidige prijslijsten na. Zijn alle prijzen nog relevant voor het nieuwe seizoen? Zijn er speciale tarieven die aangepast moeten worden?

Stap 2: Prijzen Aanpassen

  • Hoe aanpassen: Je kunt de prijzen direct aanpassen in de bestaande prijslijst. Dit is handig als er slechts kleine wijzigingen nodig zijn.
    • Detail is belangrijk: Zorg ervoor dat je alle prijzen nauwkeurig nakijkt.
    • Vergeet geen tarieven: Denk aan standaardprijzen, kortingen, groepstarieven, etc.

Stap 3: Nieuwe Prijslijst (Optioneel)

  • Wanneer nodig:

    Als je grote veranderingen wilt doorvoeren, kan het soms handiger zijn om een nieuwe prijslijst aan te maken. Ook wanneer je met een nieuw seizoen zit maar nog verkopen hebt van het huidige seizoen.

    Of wanneer je een bepaalde voorstelling hebt (première, ...) die een ander tarief moet krijgen dan de andere voorstellingen kan je een extra prijslijst gebruiken.

  • Hoe te maken: Druk op de knop nieuw, voer een naam in. En pas de prijzen aan zoals in de vorige stap.

Stap 4: Prijslijst Koppelen aan Producties (Meestal Niet Nodig)

  • Informatie: Normaal gesproken hoef je geen nieuwe prijslijst aan een bestaande productie te koppelen. De huidige koppelingen blijven meestal relevant.
  • Wanneer wel doen: Alleen als er een specifieke reden is om een nieuwe prijslijst aan een bestaande productie te koppelen.

Het bijwerken van je prijslijsten voor een nieuw seizoen in Delphi is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat je ticketverkoop soepel verloopt. Door deze stappen te volgen, kun je met vertrouwen het nieuwe seizoen ingaan.

Heb je hulp nodig?

Onthoud dat ons supportteam klaarstaat om je te helpen bij elke stap. Neem gerust contact op via support@roodfluweel.be voor extra hulp.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Still need help? Contact Us Contact Us