Voorstelling aflassen

Het is jammer te horen dat je een voorstelling moet annuleren.

Rood Fluweel maakt een onderscheid tussen het annuleren van een voorstelling of het verwijderen van een voorstelling.

Als je een voorstelling aflast blijft de voorstelling (of productie) staan tussen de de lijst van respectievelijk voorstellingen of producties staan.

Om een productie af te lassen ga je naar https://delphi.roodfluweel.be/Theater
Klik daar op het rode kruisje "annuleren"

Om een enkele voorstelling af te lassen, moet je eerst de productie bewerken (geel knopje op de afbeelding hierboven).
En dan klik je bij voorstellingen op annuleren.

In het overzicht van de voorstellingen komt dan een linkje met "geannuleerd" waar je het rapport van alle mensen die je moet contacteren.

Klik op de link "geannuleerd" om een rapport te krijgen zoals hieronder.

Als een voorstelling of productie eenmaal is geannuleerd, kan je eenvoudig een e-mail sturen naar alle betrokken bezoekers.