Communicatie na annulatie van voorstelling

Als je een hele hoop mensen moet inlichten dat de voorstelling werd afgelast kan dat behoorlijk veel werk zijn.

Gelukkig heeft Rood Fluweel een handige optie om dat onmiddelijk te doen nadat je een voorstelling of productie hebt geannulleerd.

Ingebouwd in Rood Fluweel

Ga naar het annulatierapport.  Dat vind je in het menu bij voorstellingen / Producties.  Het is het linkje "geannuleerd" bij de respectievelijke productie of voorstelling.

Je zit nu op het annulatie rapport

• Bovenaan heb je een knop "stuur e-mail". Klik op deze knop.
  • Vul een onderwerp en een bericht in.
  • Klik op verstuur.  Druk géén twee keer, en wacht geduldig na het klikken, het kan enkele seconden duren.

Met je eigen e-mail programma

Als je een eigen nieuwsbrief systeem verstuurd, werk je misschien liever met dat programma. Je kan dan met de export via excel de correcte gegevens gebruiken om die getroffen bezoekers te contacteren.