Printtool installeren

Download

Indien u een nieuwe computer gebruikt en u drukte tickets af via deze computer moet u de print tool opnieuw installeren.

Ga naar http://printtool.roodfluweel.be en klik op "Install".  Afhankelijk van uw browser moet u het gedownloade bestand starten of krijgt u een scherm met een waarschuwing.  Klik op "Run" of "Uitvoeren".

Installatie

Op het onderstaande scherm klikt u op "Install".

Als u dat gedaan hebt, wordt de applicatie gedownload en geinstalleerd.

Na de installatie wordt de applicatie opgestart.  Er wordt ook een icoontje op uw desktop gezet zodat u later de toepassing terug kan opstarten.

Als u een foutmelding krijgt, klik dan op "continue".

Als u een blauw venster krijgt, klik dan op "meer info / more info" en dan op "voer uit / run anyway".

Eerste installatie

De eerste keer dat de applicatie opstart zal je een melding krijgen.

Configureer de applicatie

Click op de "config" knop.

Vul dan de gebruikersnaam en het wachtwoord in dat je ook gebruikt om aan te melden bij Delphi.  Druk daarna op de knop "Automatische configuratie".  De printtool zal de configuratie automatisch downloaden in je printtool configureren.

Sluit het scherm terug (u kan gewoon op het kruisje rechts boven klikken).

Overzetten van vorige computer

Zoek op uw vorige computer het REPX bestand.  Dat kan u vinden door op "browse for report" te klikken.  Kopieer deze template naar de nieuwe computer en klik op de nieuwe computer terug op "browse for report" knop en duid het net gekopieerde bestand aan.

Logging

Standaard zal de Printtool Rood Fluweel informeren over het gebruik.  Dit is heel beperkt netwerkverkeer waar gegevens inzitten over de configuratie van uw computer.