printtool logging

Standaard zal de Printtool Rood Fluweel informeren over het gebruik.  Dit is heel beperkt netwerkverkeer waar gegevens inzitten over de configuratie van uw computer.

Privacy informatie

Er worden hoofdzakelijke functionele zaken bijgehouden zoals welke tickets werden afgedrukt en of er bepaalde foutmeldingen werden getoond.

Het kan zijn dat er ook enkele gegevens worden doorgestuurd waarmee we u kunnen identificeren, zoals :

• de computernaam,
  • het besturingsysteem waarmee u werkt
  • het ip adres waarmee u werkt

Deze gegevens worden zoals omschreven in onze privacy policy enkel gebruikt voor troubleshooting of optimalisering van onze processen en worden automatisch verwijderd. Als u in detail wil weten wat er doorgestuurd wordt kan u de logging naar lokale bestanden activeren en de gemaakte bestanden inspecteren.

Logging uitschakelen

Indien u niet wenst dat de printtool gegevens terug stuurt, kan u het vinkje "disable network logging" aanzetten.  Hierdoor zal de printtool geen gegevens meer terugsturen.  Het is hierdoor wel mogelijk dat we u hierdoor minder efficient kunnen helpen in geval van problemen.  En we zullen u ook niet proactief kunnen contacteren in geval van problemen.  We raden u aan om de logging naar lokale bestanden dan te activeren om - in het geval dat we dit nodig hebben - te kunnen doorsturen.